Tim E

Jeg hedder Tim, er 26 år gammel og bosat i Ugelbølle med min kæreste Lise, der også træner i Klubben.

Træningsmæssig baggrund

Jeg har dyrket atletik i ca. 10 år samt triatlon i 3 år. Udover dette har jeg igennem min tid i Forsvaret, stiftet bekendtskab med flere forskellige former for funktionel træning, herunder CrossFit. Jeg er bl.a. uddannet i fysisk træning igennem forsvaret og løbetræner gennem Dansk Atletik Forbund.

Hvad kan man forvente på mine hold?

Som underviser fokuserer jeg meget på korrekt udførsel af øvelserne, samt et energisk og fedt træningsmiljø.

Favoritøvelse og hvorfor?

Snatch og Clean & Jerk. Det tekniske element blandet med styrken, gør disse løft til mine favoritter.

Værste øvelse og hvorfor?

CrossFit handler om at være halv god til mange ting, fremfor rigtig god til nogle ting. Jeg har ikke nogen værste øvelse, men der er bestemt områder jeg skal forbedre mig på, såsom gymnastics.

tilbage