PRISER

Fuldt Medlemskab

375,-

Pr. måned

Medlemskab som giver adgang til fri holdundervisning, samt selvtræning i hele åbningstiden. Du kan frit booke dig på alle vores ugentlige hold. Uanset niveau, vil træningen blive skaleret til dig. 

Køb her

Familie Medlemskab

337,-

Pr. måned

Medlemskab som giver adgang til fri holdundervisning, samt selvtræning i hele åbningstiden. Få 10% i rabat og træn alt det du vil for 337,5 kr. om måneden.
Køb et fuldt medlemskab og kontakt os for at få rabatten.

Forudsætter man er to i husstanden med fuldt medlemskab.

Køb her

Studerende

325,-

Pr. måned

Medlemskab som giver adgang til fri holdundervisning. Du kan frit booke dig på alle vores ugentlige hold, samt selvtræning i hele åbningstiden. Uanset niveau, vil træningen blive skaleret til dig. Kræver fremvisning af gyldigt studiekort ved indmeldelse.

køb her

Unge 15-18 år

255,-

Pr. måned

Medlemskab for de seje unge i alderen 15-18 år, som giver adgang til fri holdundervisning. Du kan frit booke dig på alle vores ugentlige hold, samt selvtræning i hele åbningstiden. Uanset niveau, vil træningen blive skaleret til dig. Er du fra 15-17 år. Har du mulighed for at deltage på vores Young Guns hold også.

køb her

Open Gym

255,-

Pr. måned

Open Gym Medlemskab som giver adgang til vores fantastiske faciliteter og fri selvtræning i hele vores åbningstid fra kl. 05-23 alle dage i ugen.

køb her

Young Guns 12-17 år.

199,-

Pr. måned

Sjov og funktionel træning til teenagere og fremtidige seje crossfitters i alderen 12 år – 17 år. Alt det gode fra Crossfit vil være implementeret og integreret i en sjov form for træning, som er tilegnet unge. Vores Young Guns hold er en unik mulighed for at brændt krudtet af og styrket krop og selvværd i selskab med andre unge. Holdet ligger fast hver Mandag og Onsdag.

køb her

10-Turs Kort

650,-

Gyldighed 6 måneder

Klippekort er gyldigt i 6 måneder fra betalingsdatoen. Et klip bruges pr. hold eller selvtræning.

køb her

Drop In træning

75,-

Deltag på et af vores hold eller brug vores Open Gym til selvtræning.

Køb her

Ofte stillede spørgsmål

Klubben Djursland er for alle! Nybegynder, øvet, elite, gamle, unge, store som små – alle kan være med! Alle programmerne kan skaleres efter det niveau man er på. Alle træner sammen og alle er lige trætte efter endt træning. Instruktørerne står til rådighed og vejledning til, hvordan man skalere og justerer dagens program, så du får det mest optimale ud af træningen. Vær ærlig overfor dig selv, tag udgangspunkter i din grundform og mål med træningen. Rådfør dig gerne med instruktøren inden holdet går i gang, alle ansatte er her for din skyld. Hos Klubben Djursland ligger man sit ego ude ved døren. Alle velkommen og vi hilser og hjælper hinanden allesammen.

Har du en skade så er det en god ide at rådføre dig med din læge inden du kommer til træning hos os. Vi er dygtige og engageret, men er ikke eksperter i skader og handicap. Til gengæld så er funktionel træning så smart, at man ofte kan erstatte visse øvelser med andre øvelser, der er bedre for din krop og tilgodeser de skavanker man har. Vær ærlig overfor dig selv og snak med instruktøren inden holdet går igang. 

forsiden