Træn selv område til crossfit og vægtløftning hos Klubben Djursland i Hornslet
Holdsal til crossfit og funktionel træning hos Klubben Djursland i Hornslet
Alt udstyr til crossfit og funktionel træning hos Klubben Djursland i Hornslet
Træn selv område med lat pulldown og kabeltårn hos Klubben Djursland i Hornslet.
Hyggeområde til børn

OM OS

Hos Klubben Djursland i Hornslet tilbyder et bredt udvalg af træningsmuligheder, lige fra intense Crossfit WOD (Workout of the Day) hold, til tekniktræning og specialtræning inden for forskellige discipliner. Vores instruktører er dedikerede og engagerede og sørger altid for at tilpasse træningen til den enkelte deltager, uanset om man er nybegynder eller erfaren.

Vores medlemmer er hjertet i Klubben Djursland, og vi har et fantastisk fællesskab, hvor alle hjælper hinanden med at nå deres mål. Vi arrangerer regelmæssigt sociale arrangementer og events, hvor medlemmerne kan styrke sammenholdet og have det sjovt udenfor træningen.

Hos Klubben Djursland går vi ikke på kompromis! Vi  har de bedste lokaler og det bedste udstyr for at sikre, at vores medlemmer får den bedst mulige træningsoplevelse. Vores nyopførte Box er rummelig, vi råder over en stor holdsal og et stort træn selv område (open gym), der giver masser af plads til både individuel træning og holdtræning, så du kan tilpasse din træning når det passer dig.

Vi har nye bad- og toiletfaciliteter, samt et hyggeligt loungeområde med sofaer, fjernsyn, lidt legetøj til børn osv. Vi har lagt stor vægt på at skabe en behagelig atmosfære, hvor man kan træne og slappe af og hvor alle både børn som voksne føler sig velkommen.

Kort sagt, hos Klubben Djursland får du ikke blot Crossfit træning og det bedste udstyr, men også et fællesskab udover det sædvanlige. Vi er dedikerede til at hjælpe vores medlemmer med at nå deres træningsmål og skabe en positiv og motiverende træningsoplevelse. Så hvis du har lyst til at træne Crossfit i et varmt og venligt fællesskab, er Klubben Djursland i Hornslet stedet for dig.

Hvorfor vælge os?

Er du på udkig efter den bedste funktionelle træning og crossfit i Hornslet? Så er Det hos Klubben det sker! Vi er dedikeret og har kæmpe interesse for motion og funktionel træning og tilbyde det bedste fællesskab for idrætsudøvere, der ønsker at træne i Hornslet og omegn.

Ofte er man nødt til at rejse til storbyerne og besøge kommercielle CrossFit centre for at finde lignende træning. Men hos Klubben Djursland tilbyder vi den samme kvalitetsfulde og sjove træning i et lokalt og venligt miljø. Vi ønsker at skabe et fællesskab, hvor vi kan træne sammen og føle sig velkommen uanset hvem man er.

Vi er altid på forkant med udviklingen inden for funktionel træning og Crossfit, så du kan være sikker på, at vores træning og udstyr altid er “up to date”. Vores erfarne trænere og instruktører vil guide og motivere dig til at opnå dine mål for din træning.

Så hvis du vil opleve den bedste funktionelle træning i Hornslet, er du velkommen til at besøge Klubben Djursland. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores træningsfællesskab og hjælpe dig med at opnå en stærkere, sundere krop og ikke mindst overskud og humør i hverdagen.

Jeg vil gerne meldes ind
tilbage til forsiden