Efterfødselstræning

Trænger du til at få rørt dig i din i barsel?

Træning efter fødsel

Gennem efterfødselstræning kan man opnå en sundere og stærkere krop og øge energiniveauet (noget som de fleste mødre med babyer, nok kan nikke genkendende til er en mangelvarer). Træning med andre mødre der er i samme situation, kan være en støttende måde at komme i gang med træningen på, ydermere en fantastisk mulighed for at få udbygget et socialt netværk

Hos Klubben Djursland i Hornslet tilbyder vi et 8 ugers træningsforløb for dig og din baby. Forløbet indeholder 1 ugentlig træning om tirsdagen, med vores super dygtige personlige træner Henry Pedersen som instruktør.

Henry er en kompetent og erfaren underviser, med mange års erfaring. Udover at have et fantastisk humør, der smitter af på hendes omgivelser, har hun en fantastisk evne til at tilpasse træningen til den enkeltes niveau, så alle får det mest optimale ud af træningen. Hvis du vil se/læse lidt mere omkring Henry kan du slå et smut forbi hendes profiler på:
Instagram
Facebook

Babyer er selvfølgelig velkommen på holdet. Under træningen er der plads og fuldt ud forståelse for, hvis man lige skal skifte en ble, eller trøste sit barn osv. Efter endt træning, er der mulighed for at hygge sig med de andre mødre og babyer i vores loungeområde. Her kan man drikke gratis kaffe og få en hyggelig stund med de andre på holdet.

Vores efterfødselsforløb starter op løbende og der er begrænset antal pladser på hvert forløb.

Har du spørgsmål omkring forløbet er du altid velkommen til at kontakte os.

   

Se hvornår der er opstart og tilmeld dig her forsiden