Medlemsfordele

Ved et aktivt medlemskab hos Klubben Djursland i Hornslet, tæt på Århus, kan du træne præcis det, du har lyst til. Uanset om det er selvtræning i hele vores åbningstid eller på vores Hyrox-hold, Crossfit, styrketræning eller andet, så er du altid velkommen. En af fordelene ved at være medlem hos os er, at du er omgivet af en flok dedikerede instruktører og medlemmer, så du vil aldrig føle dig alene i din træning.

Hyrox er en voksende sport, og interessen for Hyrox-løb er i hastig fremgang både nationalt og internationalt. Som medlem af Klubben Djursland får du adgang til forsalg på billetter til alle nordiske Hyrox-løb, hvilket sikrer dig en plads til begivenheden. Derudover får du også en eksklusiv 10% rabat på din billet. Vi arrangerer desuden fællesture til Hyrox-løb i udlandet med overnatning og meget mere, så du ikke behøver at tage afsted alene. Ydermere er der mulighed for at få gratis træningsprogrammer hvis du vil træne op til dit første Hyrox-løb.
Download

Som officiel Hyrox-partner afholder vi løbende events og workshops. Som medlem hos Klubben Djursland, er du en del af et fantastisk fællesskab, hvor alle uanset niveau er velkomne. Her vil du med garanti møde nye ansigter med samme interesse som dig selv – måske endda en kommende Hyrox-løbemakker?

 

TILBAGE