Gratis Prøvetime

Vil du gerne have en unik oplevelse med funktionel træning og Crossfit? Hos Klubben Djursland i Hornslet tilbyder vi prøvetimer, hvor du kan få et smugkig ind i vores Crossfit træning. Vi garanterer højt humør og professionel vejledning under hele timen.

Under prøvetimen vil du deltage på et af vores hold, hvor du får mulighed for at afprøve funktionel træning og Crossfit og se, om det er noget for dig. Timen starter med en grundig opvarmning, efterfulgt af en styrkedel og en teknikgennemgang. Her gennemgår vi de forskellige øvelser og teknikker, der vil blive anvendt i dagens workout træning.

Efter disse forberedelser afslutter vi træningen med en intens WOD (workout of the day). Vores prøvetimer afholdes fast hver onsdag kl. 20 og torsdag kl. 18.30-19.30 og kl. 19.45-20.45. Du er velkommen til at deltage alene, eller sammen med en ven eller veninde. For at sikre optimal hjælp og vejledning har vi en ekstra instruktør til stede på holdet.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren udøver, er Crossfit for alle. Vores instruktører er til rådighed under hele timer og sørger for, at du får den bedst mulige oplevelse og træning. Så book en ledig tid allerede i dag og sikre dig en plads til vores prøvetime. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

NB. Der er prøvetimer hver uge, da vores hold er ret populære kan der være venteliste på vores hold. Syntes du ventetiden for en prøvetime er for lang, kan du prøve, at gå ind samme dag et par timer inden holdstart og se om der er kommet en ledig plads, du kan booke. Ellers så skriv en mail til os, så sætter vi dig på ventelisten.

Book en tid
forsiden