Rasmus M.

Jeg hedder Rasmus , jeg er 42 år gammel og bor i Hornslet med min hustru og tre børn. Til dagligt arbejder jeg på Syddjurs Bibliotek og er derudover også deltidsbrandmand i byen.

Træningsmæssig Baggrund

Jeg har dyrket CrossFit on/off i 6-7 år, og har derudover dyrket en masse landevejscykling, mountainbike, løb og styrketræning.

Hvad kan man forvente på mine hold?

På mine hold skal alle gerne have en haft en god oplevelse. Man skal blive udfordret uden, at man føler sig utryg i øvelserne. Derfor er jeg altid klar med en god skalering af øvelserne. Jeg elsker selv at have smæk på musikken, så man skal regne med høj musik med fart på! Kommer man på mine morgenhold, får man også lov til at se mig svede, da jeg altid selv træner med om morgenen.

Favoritøvelse og hvorfor?

Min favoritøvelse lige nu må være Dumbbell Snatch. Det er en fed blanding af styrke og cardio, og den kombination er lige mig.

Værste øvelse og hvorfor?

Min værste øvelse er Squat Snatch. Mine skuldre og den der lede stang vil slet ikke samarbejde når jeg skal ned i knæ. Så jeg burde nok komme lidt oftere til mobility-holdene.

 

Tilbage