Kristina

Træningsmæssig baggrund

Jeg har trænet almindelig styrketræning de sidste snart ti år, men for to år siden trængte jeg til at prøve noget nyt, og min kærlighed faldt for crossfit. Jeg elsker at presse mig selv, og blive bedre, hvilket crossfit bare matcher godt. Derudover skal man være god til mange ting, så man kan hele tiden blive bedre! Det skal også siges, at crossfit har vundet over mit brændende hestehjerte igennem mange år.

Hvad kan man forvente på mine hold?

Fokus på mine hold er teknik og udførelse af øvelserne på den mest effektive måde, men samtidig også en måde, hvorpå vi undgår og ikke mindst forebygger skader. Derudover kan jeg godt lide at presse lidt på med vægten, da I som regel kan meget mere end I selv tror 😊

Favoritøvelse og hvorfor?

Der er mange! Men jeg bliver altid glad, når der står dødløft på mit program. Jeg har sideløbende med crossfit haft meget fokus på min styrke, og jeg er bare meget stærkere i dødløft end alle andre øvelser.

Værste øvelse og hvorfor?

Det må være kipping pull-ups. Har arbejdet på den øvelse i meget lang tid, og jeg kan stadig ikke finde ud af det… Jeg kan nok heller ikke undgå at nævne cyklen. Jeg føler virkelig med jer, når I ser pressede ud på den.

tilbage