Thomas Friis

Træningsmæssig baggrund

Som ung dyrkede jeg atletik hvor jeg var sprinter i kortdistanceløb tilbage i 80 og op i 90’erne. Efterfølgende begyndte jeg at interessere mig for fitness, hvor jeg bl.a. var ansat hos Charlotte Bircow i hendes træningscenter ”Sweat Shop”. Jeg nåede desværre aldrig, at være med på en af de famøse ”balder af stål” VHS bånd, da jeg var syg den dag, hvor jeg skulle have været med. Efterfølgende blev jeg ansat hos OBBC (Odense Body Building Club) hvor jeg var var med til at drive centeret i 14 år. OBBC var ”First Movers” på CrossFit bølgen tilbage i 2009, hvor udvalget af CrossFit centre var begrænset til store byer som Århus, Aalborg og Kbh. Jeg var vild med træningsformen og har dyrket det fast lige siden.

Hvad kan man forvente på mine hold?

GOD STEMNING.. og hygge😊 Jeg går meget op i min undervisning og mener, at hvis man skal have det bedst mulige udgangspunkt til, at forbedre sin træning, så skal man lære de basale øvelsesstandarder. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg går meget op i teknik og giver altid gode råd til udførsel og skaleringer, så hver enkelt, får det maksimale ud af sin træning. Når man som jeg er passioneret for det man laver, så har jeg desværre nok en tendens til at snakke for meget nogen gange.

Favoritøvelse og hvorfor?

Roning! Generelt alt med brugen af Concept2 maskiner. Cardio på maskiner, hvor kan man slå hovedet fra og arbejde sig igennem en workout er lige mig.

Værste øvelse og hvorfor?

Thrusters! Der jo ingen pause fra start til slut i den øvelse. Det kommer nok af et traume jeg fik tilbage fra Crossfit Open i 2014 (WOD 14.5)!… Jeg har hadet den øvelse lige siden dengang.

tilbage